Mijn werkwijze

Wanneer het klikt tussen ons, is het een kleine stap voor de klik tussen jou en mijn camera. Het contact voorafgaand aan een bruiloft is daarom super belangrijk. Want ik wil je leren kennen en ik wil dat je mij leert kennen. Waarom? Omdat wij misschien “ja” tegen elkaar gaan zeggen.


Klik

Zodra we beiden weten dat het klikt, zeggen we volmondig “JA” en zal ik voor je rennen, vliegen, duiken en vallen. Maar voor het zover is, is het goed om elkaar recht in de ogen te kijken. Zodat ik weet wat je wensen zijn en waar je hart sneller van gaat kloppen.

Ik val voor “echte momenten” en voor humor, plezier en pit. En ik val voor jou omdat ik je wil laten lachen. Echt laten lachen. Pas dan klik ik. Ik zorg ervoor dat iedereen mij als fotograaf snel leert kennen. Zodat niemand meer naar mij omkijkt en zich op zijn gemak voelt.

Raak?

Wanneer je door mijn foto’s het moment opnieuw ervaart, ben ik een blij man. Jullie delen een bijzonder moment, of zelf meerdere momenten met mij. En ik deel mijn beeld van jullie. Jullie blijdschap en voldoening zijn mijn allerhoogste troef.
Waarom je kiest voor mij?
Ik zoek, ik experimenteer, ik luister, ik kijk, ik laat me raken en 
ik maak vrienden, ik stel gerust, ik heb plezier en ik vier met jullie mee. Vaak allemaal tegelijk.


Ik ben Jarg.


Ik houd van verhalen
Vader van Seppe en Mila

Altijd zoekend.
Creatief experimenteren.

Ik houd van vuur en leef bewust.
Ik squash en schreeuw er graag bij.

Wanneer ik fotografeer, voel ik me vrij.

Daphne en Niek:

Wat een geluk met het weer‘, ‘jullie stralen‘ en ‘wat een toffe fotograaf hebben jullie!‘ waren de meest gehoorde opmerkingen op onze trouwdag.
Het is bijzonder hoe Jarg moeiteloos opgaat in de groep, mensen op hun gemak stelt maar ook net zo makkelijk opzweept en verleid tot grappige poses en uitdrukkingen.
Ongemerkt schiet hij de mooiste plaatjes, gegrepen uit jouw dag. De beelden voelen vertrouwd, precies zoals wij de dag hebben beleefd. Vol kleur, leven en liefde.
Bedankt Jarg, de foto’s zijn het mooiste souvenir om onze speciale dag steeds opnieuw te beleven.

Paul en Julia:

Jarg, wij voelden of wij een vriend op onze dag erbij hadden die toevallig de fotograaf was.

 

 

Anna Roos:

Jarg de fotograaf, stapt onbevangen op zijn doel af; observeert, stelt gerust, maakt grapjes en schiet….de mooiste plaatjes. Zijn foto’s lijken bevroren beelden uit een film. Maar dan vol leven, humor, kleur en geur. Het zijn sprekende beelden die zich niet laten dwingen in een kader. Elke foto zijn eigen gezicht. Razend knap.

 

Frank en Essie:

Jouw creatieve en fantastische manier van fotograferen heeft ervoor gezorgd dat wij onze bruiloft op Texel nu iedere dag opnieuw kunnen beleven! Want dat zeggen jouw foto’s; “beleven”! Jouw onuitputtelijke bron van energie en onalledaagse acties; je had zo een vriend van ons kunnen zijn! Wij vergeten jouw “Strike-a-pose!” nooit meer! Je ging naar huis met de woorden “panty-stress en soa-toeter”

 

Debby en René:

Als ‘t aan mij ligt, doen we het zo nog een keer. We hebben van iedereen zoveel complimenten gekregen over jou en toen hadden ze de foto’s nog niet eens gezien.

 

Marlies en Jacomine:

Jarg: kwaliteit, weten wat hij wil, weten wat werkt, spelen met de omgeving, het licht, de ruimte, maar bovenal de mensen.

 

 

Laura en Christian:

Vanaf het moment dat ik zijn foto’s tegen kwam in een bruidsblad en de eerste kennismaking, wisten wij dat Jarg degene was die onze dag zou gaan vastleggen. Naast dat wij gewoon heel erg blij worden van zijn foto’s past hij helemaal in ons plaatje; niet standaard, een beetje gek en heel veel humor. Niet alleen bij ons, maar ook bij onze gasten was de klik overduidelijk aanwezig. Hij hoorde er gewoon helemaal bij. We zijn zo blij dat hij vanaf het begin tot aan het eind van de dag alles heeft vastgelegd. Wij hadden niet geweten welk deel van de dag we niet door hem gefotografeerd hadden willen hebben. Hij is geen fotograaf die je alleen van een afstandje op de foto zet, maar hij duikt overal op met zijn camera. En dat gaat gepaard met een heleboel humor en creativiteit en echte emotie in zijn foto’s. We zijn trots op de foto’s die hij heeft gemaakt van ons tijdens onze loveshoot en onze geweldige bruiloft. En worden nog trotser als mensen de foto’s zien en vol overtuiging laten weten dat de reportages zo ontzettend cool zijn!

 

Claudia en Mark:

1 maart 2013 stond al vrij snel vast als onze trouwdatum, net als onze keus voor Jarg. Jarg had namelijk de bruiloft van Brenda & Arjan (zus en zwager) al geschoten en we waren super enthousiast over zijn stijl qua fotograferen. Zij hebben die dag zo’n lol gehad, dat wilden wij ook wel! Toch nog een keer in Zutphen afgesproken voor een pre-weddingshoot en een hernieuwde kennismaking. De klik was er meteen weer! Jarg ziet dingen die wij simpelweg niet zien, de blauwe wand op de NDSM, de doorkijkjes met het glas in lood in het Scheepvaarthuis, kom er maar eens op! Verder is Jarg gewoon een prettig mens om mee te hebben op je bruiloft, hij is er, maar toch ook weer niet en hij schiet de foto’s die je graag wilt hebben en nog veel meer moois. We hebben al zoveel complimenten gehad over ons prachtige boek, dat door Jarg is samengesteld. Het mooiste was eigenlijk deze: het zijn geen foto’s, het zijn kleine kunstwerkjes op zich! Wij zijn er trots op een echte Woldhuis aan de wand te hebben hangen!

Erna en Erol

Ik heb een familie shoot laten doen door Jarg. Dankzij hem heb ik nu prachtige foto’s van mijn gezin… en dan niet foto’s waar we met zijn alleen braaf naar de camera lachen.. maar foto’s waarop we samen plezier hebben! Het straalt gewoon van de foto’s af!

Kim en George:

Jarg heeft onze trouwdag nuchter meebeleefd, ondergaan en vastgelegd zoals we zijn. Lekker gek, druk en chaotisch. De foto’s vertellen het verhaal, geen woorden nodig. Een dag die mede door de juiste fijne fotomomentjes, nog steeds zorgt dat de glimlach direct weer op ons gezicht verschijnt. Een fotograaf die heerlijk opgaat in je feestje zonder te vervallen in standaard momenten, ik zie het nog voor me hoe hij dwars door gordijnen en takken heen een perfect moment pakt.

 

error: Content is protected !!