Familiefotografie; jouw unieke verhaal in beeld

Familiefotografie

Ik geniet van de intimiteit, de gewoonten, de gekkigheid in families. Ik vind het bijzonder om in de wereld te stappen van een ander gezin. Ik leer er telkens iets nieuws; de aandacht die er is voor elkaar of de manier waarop mensen aanwezig zijn.

Kijk eens wat ik allemaal te zien krijg…

Beleving
In mijn foto’s vind je de beleving. Geen aangeharkte paadjes en gepolijste plaatjes, maar beeld waarop GELEEFD wordt. Rauw, onvoorspelbaar, speels en vol onverwachte humor. Mijn werkwijze is energiek en onorthodox. Dit is wat anderen van mijn fotografiestijl vinden.

Unieke verhalen
Elke familie heeft zijn eigenaardigheden en kuren en dat maakt alle families excentriek. Mijn “familiefotografie” verbeelden dát ene unieke verhaal. Ik laat foto’s ontstaan en maak ze niet. Ik regisseer geen beeld, maar neem het. 

Samen zijn
Familie:je bent er een heel leven mee verbonden. De wens voor een familie fotoshoot ligt daarom voor de hand. De tijd gaat zo snel voorbij dat momenten vervliegen. Voor je het weet is alles een herinnering. Een foto is een blijvend bewijs van een samenzijn dat was. Zo maakte ik bijvoorbeeld dit portret van Basti en zijn vader, die ernstig ziek is. Deze familie fotoshoot maakte ik van 4 generaties, met een achterkleindochter van 2 en een overgrootmoeder van 90 jaar.
Voor alles is een eerste keer, zo ook voor familiefotografie. Neem daarom gerust contact met mij op. Erg nieuwsgierig? Hier lees je nog iets meer over mij. Ik houd bijvoorbeeld erg van fikkies stoken en ben als trouwfotograaf dol op bruiloften.

Pakket Relax
Dosis humor en plezier
Privé Website Gallery
1 x A-4 print
Minimaal 25 Hoge Resolutie foto’s
€375,-

Pakket Actief
Dosis humor en plezier
Privé Website Gallery
1 x A-4 print
Minimaal 25 Hoge Resolutie foto’s
Linnen Artbook 10x10cm, 10 spreads
€475,-

Pakket Druk
Dosis humor en plezier
Privé Website Gallery
1 x A-4 print
Minimaal 25 Hoge Resolutie foto’s
Linnen Artbook 15x15cm, 15 spreads
€575,-

 

error: Content is protected !!