Familie Fotografie Brummen-1

Het mooie van FamilieFotografie vind ik dat iedereen samen is. Niet vaak komt het voor dat alle familieleden bij elkaar zijn.
Een familiefeest begint altijd hetzelfde. Iedereen moet even wennen aan elkaar, de kat uit de boom kijken. Zeker als er ook nog een fotograaf bij is. Ik doe dus extra mijn best om de sfeer goed te krijgen en te houden zodat niemand “bang” is voor de fotograaf. Zodra iedereen zijn koffie met gebak op heeft, komen de gesprekken op gang. Dan komt iedereen uit zijn schulp. Dan wordt het leuk.

Ik zoek op die momenten naar emoties. Naar momenten en sich. Wat beweegt iemand? Hoe beweegt iemand? Waar zit de lol? Ik let dus op heel veel dingen.

Deze familieshoot was bijzonder vanwege dat ik mijn eerste polonaise heb mee mogen maken. En zelfs was er een luchtkussen voor de (grote) kinderen. Ik heb mijzelf redelijk goed kunnen vermaken op dat feestje! Zodra de kinderen je toelaten, komen de ouders vanzelf. Blijkbaar vertrouwen de kinderen de fotograaf dus dan zal het wel goed zijn. En zo is het ook! Kinderen zijn leuk! En ik ook trouwens…

Ik ben blij dat ik dit werk kan en mag doen. Ik word gevuld door momenten, emoties en beelden. Hoera! Familie Fotografie Brummen-2 Familie Fotografie Brummen-3 Familie Fotografie Brummen-4 Familie Fotografie Brummen-5 Familie Fotografie Brummen-6 Familie Fotografie Brummen-7 Familie Fotografie Brummen-8 Familie Fotografie Brummen-9 Familie Fotografie Brummen-10 Familie Fotografie Brummen-11 Familie Fotografie Brummen-12 Familie Fotografie Brummen-13 Familie Fotografie Brummen-14 Familie Fotografie Brummen-15 Familie Fotografie Brummen-16 Familie Fotografie Brummen-17 Familie Fotografie Brummen-18 Familie Fotografie Brummen-19 Familie Fotografie Brummen-20 Familie Fotografie Brummen-21 Familie Fotografie Brummen-22 Familie Fotografie Brummen-23 Familie Fotografie Brummen-24 Familie Fotografie Brummen-25 Familie Fotografie Brummen-26

 

 

TAGS: oma