Familie Fotoshoot in Enter

De eerste familie fotografie post die ik vorige week online zette, deed het goed. Ik hoop dat deze ook goed aankomt.
Het speelde zich af in Enter. En de ouders van Marleen deden zo goed mee. Jan durfde zelfs een stukje te BMX-en op het veld in de buurt. Helaas eindigde dit wel in een blauw scheenbeen, maar het liep goed af.

Het leuke van dit soort familie fotoshoots is dat je gewoon kunt vragen of ze bepaalde dingen willen doen. En gek genoeg heb ik nog nooit een “nee” als antwoord gekregen. Dus ik ging los. En zij ook!

Marleen en Marcel Familie Fotografie-1Marleen en Marcel Familie Fotografie-2Marleen en Marcel Familie Fotografie-3Marleen en Marcel Familie Fotografie-4Marleen en Marcel Familie Fotografie-5Marleen en Marcel Familie Fotografie-6Marleen en Marcel Familie Fotografie-7Marleen en Marcel Familie Fotografie-8Marleen en Marcel Familie Fotografie-9Marleen en Marcel Familie Fotografie-10Marleen en Marcel Familie Fotografie-11Marleen en Marcel Familie Fotografie-12Marleen en Marcel Familie Fotografie-13Marleen en Marcel Familie Fotografie-14Marleen en Marcel Familie Fotografie-15Marleen en Marcel Familie Fotografie-16