Elvera heb ik leren kennen op de workshop fotografie die ik vorig jaar heb gegeven. Leuke meid die fijn meedeed, maar gelukkig kon ik haar nog leuke trucjes leren. Hoe je bijvoorbeeld met diegene omgaat die je wil fotograferen. Grapjes hier en daar helpen erg daarbij.

We hebben contact gehouden via Facebook en ik zie zo nu en dan ook wat werk van haar langs komen. Ze gaat momenteel erg goed en zit voor deze zomer al vol. Houd MadeByElvera dus in de gaten!

Elvera wilde Henri, haar man sinds twee jaar, een (verrassings) kado doen. Ze wilde een loveshoot van mij als kado geven. Wat een eer, uiteraard. Zeker van een collega natuurlijk. “Helaas” was Henri al zo slim en heeft ontdekt wat de verrassing was. Slimme jongen!

Van elke fotoshoot die ik doe, leer ik wel iets. Soms is het geduld met kinderen opbrengen, soms leer ik hoe (nog meer) je iemand lief hebt. Dit laatste was zeker aan de hand. Elvera en Henri zijn lief, erg lief voor elkaar. Ik vind het mooi om te zien (en helemaal super om vast te leggen met mijn camera natuurlijk) en dit keer leerde ik hoe makkelijk je met en bij elkaar kunt zijn. Hoe je je op je gemak kunt zijn met iemand. Iemand die je lief hebt. Mooi om te zien en weer een stukje te leren. Dank jullie wel daarvoor!

Nu dan maar eerst de foto’s van de Loveshoot die ik op de Posbank heb geschoten.Loveshoot Posbank Loveshoot Posbank Loveshoot Posbank Loveshoot Posbank Loveshoot Posbank Loveshoot Posbank Loveshoot Posbank Loveshoot Posbank Loveshoot Posbank Loveshoot Posbank

TAGS: Posbank