Portretfotografie Arnhem

Aangezien ik (ook) werk op de kunstacademie Artez, zit ik dicht bij het vuur. Dicht bij creativiteit van theater en dans. Enkele dansers heb ik al eerder op de foto gezet.

Theaterstudenten verschillen erg van dansstudenten. Theater studenten, in mijn ogen, zijn qua geluid expressiever en dansers, uiteraard, met hun lijf. Maar als je ze vraagt hoe ze bepaalde opdrachten (van mij) in enkel in energie moeten laten zien, wordt het erg interessant. Dan gaan we en stapje verder. Een stap naar binnen.

Ik zoek naar het moment dat ik binnen mag kijken en een echt fotoportret mag maken van iemand.

Hoe beweegt iemand, waar zit de spanning en mag ik binnen kijken bij iemand? Dat zijn voor mij spannende momenten om goede portretfotografie uit te oefenen. Ik probeer portretfoto’s te maken waarnaar je vaker dan één keer naar kunt kijken en iedere keer meer of andere dingen ziet of erbij verzint. Dat vind ik interessant!
Zie hier het resultaat.

Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie Portretfotografie  PortretfotografiePortretfotografie Portretfotografie PortretfotografiePortretfotografie Portretfotografie Portretfotografie