Prijzen

Elke bruiloft die ik fotografeer, vertelt een verhaal. Ik vind het geweldig om die verhalen te vertellen als trouwfotograaf. Tijdens zo’n dag schuilen in onverwachte gebeurtenissen, vaak de mooiste momenten. Die momenten zijn goud waard, want hierdoor stippelt de verhaallijn zich als vanzelf uit.

Beleving boven beleefdheid

In mijn trouwreportages staat de beleving centraal. De beleving van jullie als geliefden, maar ook de beleving van alle aanwezigen. Ik beleef de dag intens en intensief mee en volg je waar je maar wilt. Als je “ja” zegt tegen mij, als fotograaf, zal ik voor je rennen, vliegen, duiken en vallen. Mijn werkwijze is energiek en onorthodox.

 

 

Pakket Remmen los
* 10 uur
* Ruim 250 foto’s
* Easy Show and Share Gallery
* Album 25x25cm, 40 pagina’s
* 1 Print 30x40cm
* €2800,- (zonder album €2350,-)

 

 

Pakket Beleving
* 9 uur

* Ruim 200 foto’s
* Easy Show and Share Gallery
* Album 25x25cm, 40 pagina’s
* 1 Print 20x30cm
* €2600,- (zonder album €2125,-)

 

Pakket Speels
* 8 uur

* Ruim 150 foto’s
* Easy Show and Share Gallery
*Mini Album 15x15cm, 30 pagina’s
* 1 Print 20x30cm
* €2325,-

 

Trouwalbums in Leer en Linnen


Een trouwalbum is zoiets als het leggen van plintjes: als je het niet meteen doet, dan doe je het nooit. En net als die vloer zonder plinten, is je trouwerij zonder album niet compleet.

RedTree Album-2

1Gewoon te gek

Het vasthouden van je eigen trouwalbum is gewoon te gek. Het boek is samengesteld met de mooiste foto’s en blijft in de sfeer van jullie trouwdag. Hierdoor ervaar je geweldige momenten opnieuw. Bovendien is het album gemakkelijk om mee te nemen, zodat je het aan iedereen kunt laten zien.

RedTree Album-4Het maakproces

Bij het maken van het trouwalbum houd ik rekening met het verloop van de dag en het verhaal. Waar begint het? Welke emoties zijn er en welke kleuren passen daarbij? Door een gedegen selectieproces, krijgen de juiste foto’s een plekje in het album. Jullie krijgen eerst de proefversie te zien. Mocht je daarin een foto missen, dan zet ik die er gewoon bij.

Japans linnen 1Till the end of time…
De albums die ik maak zijn stevig en duurzaam, zodat jullie er extra lang van kunnen genieten. Als keuze voor de omslag is er Japans linnen of klassiek leer. Mijn albums kunnen tegen een stootje en gaan een leven lang met jullie mee.

.

Leave a reply

 

Referenties

Jouw creatieve en fantastische manier van fotograferen heeft ervoor gezorgd dat wij onze bruiloft op Texel nu iedere dag opnieuw kunnen beleven! Want dat zeggen jouw foto’s; “beleven”! Jouw onuitputtelijke bron van energie en onalledaagse acties; je had zo een vriend van ons kunnen zijn! Wij vergeten jouw “Strike-a-pose!” nooit meer! Je ging naar huis met de woorden “panty-stress en soa-toeter”

~ Essie en Frank

-

 

Jarg de fotograaf, stapt onbevangen op zijn doel af; observeert, stelt gerust, maakt grapjes en schiet….de mooiste plaatjes. Zijn foto’s lijken bevroren beelden uit een film. Maar dan vol leven, humor, kleur en geur. Het zijn sprekende beelden die zich niet laten dwingen in een kader. Elke foto zijn eigen gezicht. Razend knap!

~ Anna Roos

 
-

Vanaf het moment dat ik zijn foto’s tegen kwam in een bruidsblad en de eerste kennismaking, wisten wij dat Jarg degene was die onze dag zou gaan vastleggen. Naast dat wij gewoon heel erg blij worden van zijn foto’s past hij helemaal in ons plaatje; niet standaard, een beetje gek en heel veel humor. Niet alleen bij ons, maar ook bij onze gasten was de klik overduidelijk aanwezig. Hij hoorde er gewoon helemaal bij. We zijn zo blij dat hij vanaf het begin tot aan het eind van de dag alles heeft vastgelegd. Wij hadden niet geweten welk deel van de dag we niet door hem gefotografeerd hadden willen hebben. Hij is geen fotograaf die je alleen van een afstandje op de foto zet, maar hij duikt overal op met zijn camera. En dat gaat gepaard met een heleboel humor en creativiteit en echte emotie in zijn foto’s. We zijn trots op de foto’s die hij heeft gemaakt van ons tijdens onze loveshoot en onze geweldige bruiloft. En worden nog trotser als mensen de foto’s zien en vol overtuiging laten weten dat de reportages zo ontzettend cool zijn!

~ Laura en Christian

-

Jarg heeft onze trouwdag nuchter meebeleefd, ondergaan en vastgelegd zoals we zijn. Lekker gek, druk en chaotisch. De foto’s vertellen het verhaal, geen woorden nodig. Een dag die mede door de juiste fijne fotomomentjes, nog steeds zorgt dat de glimlach direct weer op ons gezicht verschijnt. Een fotograaf die heerlijk opgaat in je feestje zonder te vervallen in standaard momenten, ik zie het nog voor me hoe hij dwars door gordijnen en takken heen een perfect moment pakt.

~ Kim en George

-

error: Content is protected !!