Eindelijk Twee Vrouwen…

Toen ik Jacqueline en Patricia ontmoette, wist ik al zeker dat dit een bijzondere dag zou gaan worden. Ze waren vanaf moment zeer open, humoristisch en pittig. En zoals je misschien al wel weet, dat vind ik wel wat.

De dag vulde zich inderdaad met bijzondere momenten, mensen en gebeurtenissen. Waarin heerlijk werd geschreeuwd, gegild en gehuild. En GELACHEN! Jemig, wat heb ik een toffe, maar warme dag gehad. Zo warm dat ik de zwembroek van de eigenaar van het huis mocht lenen en een duik in zijn natuurzwembad mocht nemen. En ja, dat is een van de voordeeltjes.

Ambassadeursvan de Liefde

Jacq en Pat zijn ambassadeurs van de liefde. Alles wat ze zeiden, deden en vooral lieten zien, stond in het teken van liefde, attent zijn en knuffelen. Ze leefden de liefde voluit. Je zou bijna zeggen “Alles is Liefde”. En dat is natuurlijk ook zo! Ik heb zo genoten, zo opgenomen dat ik er nu nog op teer.

En daar doe ik het heel graag voor!

Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat Trouwreportage Jacq en Pat