Mijn eerste trouwreportage van twee vrouwen was eindelijk zover. Voordat ik hun bruiloft mocht fotograferen, heb ik ook een foto van ze gemaakt voor de cd die ze weg wilden geven aan de gasten op het feest op de dag zelf. Dit was een mooie kennismaking. Daar ontdekte ik al dat ze enigszins recalcitrant waren. Heerlijk, precies in mijn straatje. Ik heb ze dan ook gewaarschuwd voor uitdagingen tijdens de shoot. Ze waren er voor in!

We zijn bij wildvreemden binnengestapt en hebben een aantal foto’s gemaakt, we hebben een gemeente busje geconfisqueerd en we hebben flink gekeet. Jacomine heeft namelijk 4 zonen tussen de 17 en 27. Nu kun je je voorstellen wanneer 4 zonen, 2 vrouwen en de ceremoniemeester mee gaan naar de fotoshoot, er een behoorlijk keet sfeer ontstaat. Ik moest me wel even bewijzen tegenover de jongens, maar dat ging goed (denk ik.. 😆 ).

Ik heb er erg van genoten om zo de foto’s te mogen maken en zoveel lol met mensen te hebben, ook zelfs met wildvreemden waar we zomaar binnen zijn gestapt om enkele foto’s te maken.

Hier de Trouwfoto’s van Marlies en Jacomine.