Skatend je trouwerij beginnen!

Skaten en rolschaatsen, voor hem en haar, in Amsterdam, op hun eigen trouwerij, dat is hoe je je bruiloft begint! En dan ook nog trouwen op een veerpont, in centraal Amsterdam?!

Je kan dus trouwen in Amsterdam op een veerpont! Pont 13 is een omgebouwde veerpont waar je kan oa trouwfeesten kan organiseren. Liselore en Jerry wilden een bijzondere locatie. Op het water, op een grote veerpont dus, centraal gelegen in Amsterdam.

Trouwreportage Amsterdam

Aan de foto’s kun je zien dat het een super feest is geworden, maar wat ik niet zal laten zien is dat er ook dingen anders dan gepland gingen. De foto’s zijn er, en het was onderdeel van de dag en wie weet is door dit contrast het feest ook wel zo gaaf geworden.

Ik heb genoten en misschien wel dankzij de “highs en lows”. Mooie mensen, mooie omgeving, bijzondere emoties en een heus avontuur.
Wederom ben ik erg dankbaar…

Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam
Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam Trouwreportage Amsterdam