Lost and Found

Een verhaal over verloren en gevonden liefde, in een warm nest vallen, over opstaan en weer doorgaan. En vooral vinden wat je zoekt.

Dennis en Chanda vonden elkaar op de Filipijnen. Na heen en weer gereis door beiden, besloot Dennis haar te vragen. En zo lief door intense verrassingen in avontuur vorm klaar te zetten en dit te delen met zijn familie en vrienden. Te delen, daar gaat het toch om?!

Het raakt mij iedere keer weer zo hoe bijzonder het is als er gedeeld wordt. Harten worden geopend, kwetsbaarder kan men niet zijn en juist dan….de liefde die de gaten opvult.

De trouwerij vond plaats in Zeist en werd natuurlijk gevierd met al hun warme familie en vrienden. Voor mij was dit het verhaal. Hoe familie’s kunnen vallen, hoe families elkaar kunnen helpen en oppakken en hoe vrienden je steunen door dik en dun. En een trouwerij is dan zo’n mooi moment waarin alles samenkomt en je samen het leven viert. Viert dat je hier en nu bent, met alle tegenslagen en alle beloningen. Daarom fotografeer ik graag bruiloften.

Dennis en Chanda, dank jullie wel dat ik erbij mocht zijn en mee mocht genieten van jullie momenten.