Trouwen op Terschelling

Mijn wens om naar Terschelling te kunnen gaan wordt steeds vaker ingewilligd. Het gaat lekker zo. Deze keer trouwden Anne en Lennert op Terschelling. Haar ouders hebben een hele mooie oude boerderij op Terschelling en Anne komt er dus al vanaf kinds af aan. Terschelling blijft aantrekken. En nu mag ik er ook steeds meer van genieten.

Aan het begin van onze dag samen, heb ik geprobeerd de foto dag goed te beginnen. Mijn schoenen en sokken uitgetrokken en zo het wad op gelopen. Of eigenlijk erin gezakt, zoals wel verwacht was, maar ik zakte toch best diep (zie foto 2). Te gek om eigenlijk om weg te zakken in het wad, er lak aan te hebben en kijken of je toch die ene foto krijgt die je voor ogen hebt. Spannend!

Voor mij is trouwen op Terschelling een avontuur. Het is een gevoel van warmte, thuis komen, ontspannen, jezelf de tijd geven om jezelf weer in te halen, op adem komen. Geen wonder dat ik er graag kom. Ik heb het gevoel dat ik hier niks hoef, behalve leuke dingen doen en ontspannen.

Wat er dus gebeurde op de bruiloft van Anne en Lennert, is dat ik me enkel vermaakte, het naar mijn zin maakte en mee bewoog met de cadans van de bruiloft en gasten. Er was mooi weer besteld en gekomen (de regen kwam toch niet), de mensen waren enorm op hun gemak, het was een vertrouwde sfeer. De vriendengroep van hem en haar waren groot en hecht. De mannengroep, moet ik wel erkennen, waren erg fotogeniek. En dat schiet wel lekker weg hoor. Tussen al het plezier door, fotografeer ik heerlijk door en hiervoor wordt ik betaald. Zelfs een gast zei dat ik een mooie baan heb. Ik zeg dat het een mooie manier van leven is. Zo hoort het voor iedereen te zijn: genieten, lachen, je werk doen, plezier hebben met iedereen en ervoor betaald krijgen. Zo hoort het!

Dus trouwen op Terschelling ROCKS!

Weddingplanning door de lieve Kirsten van www.trouwenopterschelling.nl

Trouwen Terschelling wadlopen op Terschelling bruidsfotografie op Terschelling Loveshoot op Terschelling Trouwceremonie op Terschelling met je vrienden naar Terschelling vrijgezellenfeestje op Terschelling Trouwen op Terschelling spelen op Terschelling Trouwen op Terschelling Trouwjurk op Terschelling Feesten op Terschelling Trouwen op Terschelling Trouwen op Terschelling Trouwen op Terschelling