Het contrast tussen een vers getrouwd bruidspaar en een midgetgolfbaan was fantastisch om te fotograferen. Het was “Martin Parr achtig” bizar. En ik houd van dit soort contrasten.

Ik wist natuurlijk niet wat ik moest verwachten toen Samara en Joep zeiden dat ze gingen trouwen op een locatie waar ook een midgetgolfbaan was. De locatie was klein en wel gezellig. Naast het bos en dus de midgetgolfbaan. Welke fotograaf wil dit nou niet?!

Sam en Joep hielden het knus met een klein gezelschap. Ik vond het een heuse uitdaging omdat ik gewend ben om met grotere groepen te werken. Dus er was ruimte om in te zoomen. Ik hoop dat jullie vinden dat het gelukt is.

Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche
Trouwreportage Lage Vuursche
Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche Trouwreportage Lage Vuursche