Toen ik Kim en George voor het eerst ontmoette, was het duidelijk dat dit een trouwreportage zou worden die anders dan anders zou zijn.  George is super lief en attent en Kim is zo gek als een deur. Ze weet wat ze wil en dat regelt ze dus ook, klaar! Toen ik ‘s ochtends binnen kwam, moest ik even wennen aan de chaos en drukte. Maar wel erg gezellig, dat stond voorop. Dus ik dompel me onder in hun gezinsleven. En toen werd het leuk. Ik volgde, zag en ervoer hoe zij leefden. En daar doe ik het voor. Zo fotografeer ik het beste een trouwreportage, maar ook bijvoorbeeld de familieshoots.
Die ochtend was er een beetje haast wat alles heel spannend maakte. Maar eenmaal toen we allemaal in de auto zaten, lagen we volledig op schema en konden we nog meer genieten.

Kim, ik heb van je kunnen genieten. Van je wildheid, je gekte, je humor. En George, wat een familieman ben jij, wat teder, lief en zacht. Dank jullie wel hiervoor. Ik geniet ook gewoon mee van zo’n dag!

Trouwreportage Kim en George-1 Trouwreportage Kim en George-2 Trouwreportage Kim en George-3 Trouwreportage Kim en George-4 Trouwreportage Kim en George-5 Trouwreportage Kim en George-6 Trouwreportage Kim en George-7 Trouwreportage Kim en George-8 Trouwreportage Kim en George-9 Trouwreportage Kim en George-10 Trouwreportage Kim en George-11 Trouwreportage Kim en George-12 Trouwreportage Kim en George-13 Trouwreportage Kim en George-14 Trouwreportage Kim en George-15 Trouwreportage Kim en George-16 Trouwreportage Kim en George-17 Trouwreportage Kim en George-18 Trouwreportage Kim en George-19 Trouwreportage Kim en George-20 Trouwreportage Kim en George-21 Trouwreportage Kim en George-22 Trouwreportage Kim en George-23 Trouwreportage Kim en George-24 Trouwreportage Kim en George-25 Trouwreportage Kim en George-26 Trouwreportage Kim en George-27 Trouwreportage Kim en George-28 Trouwreportage Kim en George-29 Trouwreportage Kim en George-30 Trouwreportage Kim en George-31 Trouwreportage Kim en George-33 Trouwreportage Kim en George-34 Trouwreportage Kim en George-32

TAGS: Hengelo