Trouwen bij PLLEK Amsterdam

trouwfotograaf, trouwfotograaf amsterdam, bruidsreportage, trouwreportage

Het water op met een klein bootje was het eerste dat ik meemaakte bij de bruiloft van Merette en Wouter. Zoals gezegd houd ik van het avontuur opzoeken in een trouwreportage. En zo kreeg ik het. De golfslag was ietwat hoog op het Amsterdamse IJ. Maar jemig, dit was de beste start van een bruiloft ooit! Zeiknat, maar gevuld met meer energie dan tevoren!

De ceremonie, die altijd leuk is omdat hier de mooie en eerlijke verhalen naar voren komen. Zo ook hier. Alle plussen en minnen werden heerlijk aangestipt van elkaar. Liefde alom!

Op de NDSM werf hebben we wat shots verzameld, maar de topper was toch echt het feest. Iedereen ging los. De combinatie van pruiken en speedo’s waren er één om nooit te vergeten!

Dus trouwen bij PLLEK Amsterdam is superfantastischtegek!

Trouwfoto's pllek amsterdam Trouwfoto's pllek amsterdam Trouwfoto's pllek amsterdam Trouwfoto's pllek amsterdam Trouwfoto's pllek amsterdam Trouwfoto's pllek amsterdam Trouwfoto's pllek amsterdamTrouwen bij PLLEK Amsterdam 7 Trouwfoto's pllek amsterdam Trouwfoto's pllek amsterdam Trouwfoto's pllek amsterdam Trouwfoto's pllek amsterdam Trouwfoto's pllek amsterdam Trouwfoto's pllek amsterdam Trouwfoto's pllek amsterdam