Trouwen op het Strand, Noordwijk

trouwen op het strand-034 copyWow, in 2014 heb ik erg veel strand bruiloften. Wat een luxe! De kans om je schoenen uit te doen en je slippers aan, de zand tussen je tenen, de wind door je haar..? Ja, daar houd ik van. Dit in combinatie met een bruidspaar dat zich vrij voelt, enthousiast is en super te gek is. Tja, dat is fijn en bijzonder. Ik voel me bevoorrecht. Ik krijg blijkbaar dat wat ik wil.

Jessica en JW waren echt super. Ten eerste is trouwen op het strand natuurlijk een super keuze. Ten tweede had JW bedacht dat hij per zeilboot aan zou komen op de trouwlocatie. Ten derde was de lach van hun beiden zo aanstekelijk, dat ze iedereen meenamen in hun plezier en geluk. Wow, top dat ik daar weer bij mag zijn. Ik heb echt super klanten!

Dus mensen… nodig mij uit voor een gesprek en laten we kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Uiteraard vind ik trouwen op het strand geweldig, maar trouwen op een ander plekje is ook wel leuk hoor…;)
trouwen aan zee trouwenfotograaf Noordwijk trouwen in Noordwijk trouwreportage Noordwijk trouwen op het strandzand strandpaviljoen Noordwijk zwart wit foto trouwjurk trouw voorbereidingen beachclub noordwijk aankomst trouwreportage noordwijk trouwfotograaf noordwijk trouwen op het strand-014 trouwen op het strand-015 bruidsreportagetrouwen op het strand-018 bruidsreportage aan zee bruidsmeisjes bruidsreportage op het strand trouwvervoer noordwijk trouwfoto's skatebaan noordwijk skaten in noordwijk foto's maken in noordwijk leuke trouwfotograaf spontane trouwfotograaf prijzen trouwreportage prijzen trouwfotograaf slippers strandpaviljoen drinken in noordwijk sandy feet bruiloft aan zee bruiloft op het strand vrijgezellenfeest trouwen op het strand-038 groepsportret noordwijk trouwen op het strand-040 trouwen op het strand-041 trouwen op het strand-042 trouwen op het strand-043