Trouwreportage Roger en Caroline Preview-3
Dit was de trouwreportage waarmee ik mijn 2013 afsloot. Het was dan ook extra bijzonder dit keer.
Tijdens het kennismakingsgesprek had ik al heel snel een band met Caroline, anders dan anders. Bijvoorbeeld oogcontact hebben om snel iets duidelijk te maken, er waren geen woorden voor nodig. Terwijl Caroline en ik elkaar nog niet eerder hadden ontmoet. Bijzonder! Ook op de dag zelf kon ik haar op unieke wijze helpen. Gelukkig bedankte ze me met mooie foto’s met een middelvinger, haha!

Natuurlijk vond ik het bijzonder en geniet ik van zo’n dag. Ik teer op dit soort momenten, ze vullen me. Maar deze trouwreportage werd erg bijzonder door de band met Caroline, maar ook met die van Roger. Jongens onder elkaar, geinen, helpen en heel veel lachen. Ik voelde me erg op mijn gemak.
En op het einde van de dag een dikke knuffel, die hoort er dan zo bij!!!

Trouwreportage Caroline en Roger Post-2Trouwreportage Caroline en Roger Post-1Trouwreportage Caroline en Roger Post-5Trouwreportage Caroline en Roger Post-6Trouwreportage Caroline en Roger Post-7Trouwreportage Caroline en Roger Post-8Trouwreportage Caroline en Roger Post-9Trouwreportage Caroline en Roger Post-10Trouwreportage Caroline en Roger Post-12Trouwreportage Caroline en Roger Post-13Trouwreportage Caroline en Roger Post-14Trouwreportage Caroline en Roger Post-15Trouwreportage Caroline en Roger Post-16Trouwreportage Caroline en Roger Post-20Trouwreportage Caroline en Roger Post-22Trouwreportage Caroline en Roger Post-19Trouwreportage Caroline en Roger Post-21