Wow trouwreportage in Berkel en Rodenrijs!

Dominique is een meid met pit. Echt heel veel pit. Ze weet wat ze wil en wat er moet gebeuren tijdens haar bruiloft. En buiten haar bruiloft om ook trouwens.
De dag was goed ingedeeld. Goed gepland zodat er heerlijk de tijd en ruimte was om overal van te genieten. En tijd om te lachen. Jemig, ik heb wat afgelachen met Dominique. Geen blad voor haar mond. En haar familie en vrienden net zo. Voor mij was het dus een heerlijk, bijna ADHD achtige dag. En dat bedoel ik positief. Ik hou wel van een verzetje en hier en daar een geintje.

Het resultaat van de gemaakte trouwreportage werd goed ontvangen. Dominique en Tom waren er blij mee. En ik ook al. Maar natuurlijk wordt je blijer van het moment dat ook het bruidspaar dat zo vindt.
Van mij mogen er meer van dit soort trouwreportages komen. Ik ben er klaar voor, BAM!

Trouwreportage Dominique en tom-16Trouwreportage Dominique en tom-2Trouwreportage Dominique en tom-5Trouwreportage Dominique en tom-9Trouwreportage Dominique en tom-8Trouwreportage Dominique en tom-10Trouwreportage Dominique en tom-14Trouwreportage Dominique en tom-15Trouwreportage Dominique en tom-19Trouwreportage Dominique en tom-22Trouwreportage Dominique en tom-26Trouwreportage Dominique en tom-30Trouwreportage Dominique en tom-29Trouwreportage Dominique en tom-36Trouwreportage Dominique en tom-37Trouwreportage Dominique en tom-46Trouwreportage Dominique en tom-40Trouwreportage Dominique en tom-39Trouwreportage Dominique en tom-41Trouwreportage Dominique en tom-42Trouwreportage Dominique en tom-44